Horesta

 

HORESTA støtter Danmarksindsamlingen 2016

Nyheder

Vil du bidrage til Danmarks Indsamling 2018?

I HORESTA har vi besluttet at være en aktiv del af Danmarks Indsamling. I år går pengene til børn uden hjem, og vi vil gerne gøre en indsats for, at donationen til verdens fattigste bliver så stor...

Læs mere

Nyt magasin: Vil du et skridt foran?

I HORESTAs magasin 1StepAhead kan du blive opdateret på alle de største historier fra det seneste halve år. På den måde bliver du klar til at komme et skridt foran, inden din virksomhed og...

Læs mere
Hotel

Hjælp på vej til virksomheder med udenlandsk arbejdskraft

Efter flere års politisk kamp er hjælpen nu på vej til de arbejdsgivere, som kæmper en daglig kamp med at holde styr på udenlandske medarbejdernes arbejdstilladelser.

Læs mere

Seminar: Nordjysk hoteldirektør med fokus på udvikling

På HORESTAs normtalsseminar den 11. december i Aalborg kan du høre adm. direktør hos Familien Bühlmann, Anemette Bühlmann, fortælle om virksomhedens fokus på udvikling. Familien Bühlmann driver...

Læs mere
jul

Stor julegave med penge på vej til virksomhederne

Trepartsaftalen om voksenuddannelse og efteruddannelse (VEU) indebærer en tilbagebetaling af i alt 680 mio. kr. til virksomhederne inden udgangen af 2017.

Læs mere
Food

Seminar: Hvordan udvikler nordjysk gastronomi sig?

Den danske restaurantscene udvikler sig år for år, og Nordjylland er ingen undtagelse. René Langdal Jørgensen er madanmelder, underviser og arrangør af madkonkurrencer.

Læs mere

HORESTA støtter hård kurs over for brodne kar

Pizzeriaer, restauranter og kiosker, der ser stort på fødevarereglerne og gentagne gange får sanktioner for dårlig hygiejne, manglende sporbarhed og sundhedsskadelige fødevarer, risikerer fremover...

Læs mere
ansættelse

Praktikpladsen.dk får en vigtig rolle

Fra 1. januar 2018 skal virksomheder kunne bevise, hvis de ikke kan få elever nok og gerne vil opnå fritagelse for merbidraget til AUB – det opslaget på praktikpladsen.dk, der udgør beviset.

Læs mere

anbefalet

 • Digital kommunikation

  Har din virksomhed tjek på de nye regler for håndtering af persondata?

  Hvordan skal virksomheden egentlig holde styr på persondata om alt fra jobansøgere og medarbejdere til gæsterne, så de ikke bryder reglerne i persondataforordningen og får store bøder?

  Læs mere
 • Nyt magasin: Vil du et skridt foran?

  I HORESTAs magasin 1StepAhead kan du blive opdateret på alle de største historier fra det seneste halve år. På den måde bliver du klar til at komme et skridt foran, inden din virksomhed og konkurrenterne tager hul på 2018!

  Læs mere
 • Video: Hoteldirektøren med store ambitioner for lufthavnshotellet

  Hvad er Clarions ambitioner, nu hvor kæden er tilbage på det danske marked med overtagelsen af lufthavnshotellet i Kastrup? Det fortalte Miri Sumiq, adm. direktør for Clarion Hotel Copenhagen Airport, i går.

  Læs mere