Horesta

 

mad

Spar på madspildet – ikke på madoplevelsen

Det gavner miljøet, og der spares mange penge ved at nedbringe virksomhedens madspild. Opmærksomheden omkring madspild er stigende og er noget som din virksomhed bør forholde sig til - både af hensyn til miljø, virksomhedens image og økonomien.

På følgende sider kan du læse om hvorfor det er en god ide at nedbringe madspildet, eksisterende regler og information om madaffald.

Du kan som HORESTA medlem få ekstra information om, hvordan du kan nedbringe madspildet og hvad du kan spare i publikationen ”Spar på madspildet – ikke på madoplevelsen”.

 

For yderligere information kontakt:

Tine Skriver

Fødevarechef,
Fødevarer
Tlf.: + 45 35 24 80 80tsk@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
Mikal Holt Jensen

Miljøchef, Green Key,
Klassifikation & Mærkning
Tlf.: +45 35 24 80 80holt@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >